Pastila de Frumusețe: Masajul cu bambus și alte metode de remodelare corporală
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 25 Martie 2023, 08:48
WhatsApp
Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus, vine la Pastila de Frumusețe, sâmbătă, de la ora 15:00.

Dan Bujor, cunoscut drept maseurul preferat al vedetelor, un om cu har și putere de muncă, cu  aproape 20 de ani experiență în masaj, a adus în România tehnica masajului cu bambus, inspirat din masajul asiatic, însă adaptat la nevoile româncelor. 

Celulita este, fără discuție, una dintre cele mai neplăcute situații cu care se confruntă femeile la nivel estetic. Toxinele acumulate în organism și retenția de apă sunt „vinovate” pentru instalarea acestui aspect de coajă de portocală și puține sunt de făcut în încercarea de a-l elimina.

Masajul cu bambus ar putea fi soluția în lupta cu celulita, potrivit specialistului, dar ar putea rezolva și alte probleme. 

Printre întrebările la care va răspunde Dan Bujor:

Ce este masajul cu bambus?

Care sunt beneficiile acestui tip de masaj?

Cui se adresează?

E dureros?

Când începem să vedem efectele?

Putem scăpa de celulită complet?

Dieta care ne poate ajuta să ținem celulita la distanță?

Care sunt contraindicațiile masajului cu bambus?

Poveste de viață tulburătoare

În partea a doua a emisiunii, Dan Bujor va povesti despre greutățile întâmpinate încă de la începutul vieții. Crescut în orfelinat de la vârsta de 12 ani, Dan Bujor povestește cum a reușit, prin muncă și determinare, să-și depășească limitele și să-și clădească un viitor luminos. A pornit de la spălat mașini și joburi în construcții și a ajuns să fie terapeutul vedetelor, dar și al unor femei din înalta clasă socială. 
Lupta cu cancerul

Mai mult, în 2018 a fost diagnosticat cu cancer tiroidian. Dan Bujor a câștigat încă o bătălie a vieții, învingând boala, după mai multe operații.

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 25 martie, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?