Pasiune fără limite! Campioană națională, cu 27 de animale de companie
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Pasiunea pentru atletism și dragostea pentru animale nu au limite pentru Andreea Panțuroiu.

Campioana națională la triplusalt are nu mai puțin de 27 de animale de companie. Iepurașul Rică o însoțește pe atletă chiar și în cantonamente.

Numeroasele cantonamente, dar și acum perioada de izolare, trec mai ușor pentru Andreea Panțuroiu. Atleta împarte camera de hotel cu un iepure de companie pe nume Rică.

"Cantonamentele sunt mai frumoase cu Rică. Când am un antrenament mai greu și vin obosită, știu că am o metodă de relaxare în cameră și asta mă înveselește. Este adorat de toată lumea, nu ai cum altfel, dacă te uiți la el. E irezistibil. Acum trei ani m-am hotărât să îmi iau și un iepuraș de companie. Sunt o persoană foarte responsabilă și grijulie, știam că o să pot să am grijă de el. La competiții, când nu pot să-l iau cu mine, îl las la prieteni. L-aș lua pe Rică la Tokyo, o să-i fac pașaport, dar mi-e cam frică să nu mi-l mănânce cineva pe acolo. Cred că o să-l las acasă. De la Tokyo probabil o să-i aduc ceva crănțănele, ceva specific, o să mă interesez", declară Andreea Panțuroiu, campioană europeană de tineret la triplusalt.

Are 18 pisici, 8 câini și un iepure

Andreea Panțuroiu are nu mai puțin de 27 de animale de companie. Pe multe dintre ele le-a găsit pe stradă și le-a luat acasă.

"Animalele sunt o nebunie de-ale mele, încă de când eram mică. Nu știu de unde am moștenit-o. Animale am multe, dar sunt în mai multe locuri. Acasă am un cățel și un pisic, la mătușa mea avem 14 pisici și 6 căței, la tatăl meu mai am 3 pisicuțe și încă un cățel. De foarte multe ori le-am găsit și le-am luat acasă, în felul ăsta le-am strâns. Mătușa mea îmi spunea să le aduc, că unde sunt 13 mai încape și al 14-lea. Pasiunea pentru animale și pasiunea pentru atletism se împacă foarte bine. Ambele te învață să fii responsabil. Pot să-mi imaginez viața fără atletism, dar nu pot să mi-o imaginez fără animale" a mai spus Andreea Panțuroiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel