Pasagerii unui avion care a aterizat în Satu Mare, percheziţionaţi înainte de coborâre. Unui pasager i s-au furat 950 lire
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de Soumya Ranjan, de la Pexels
Fotografie creată de Soumya Ranjan, de la Pexels
Intervenţie a poliţiei pe Aeroportul Internaţional din Satu Mare marţi, 10 mai. Unui pasager i-a fost furată suma de 950 lire, astfel că ceilalţi pasageri au fost percheziţionaţi chiar în aeronavă. 

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani și-a uitat portofelul în baia avionului și până și-a dat seama de acest fapt, un alt pasager s-a dus la baie.  S-a gândit că a dat norocul peste el și i-a golit bărbatului portofelul de bani, scrie jurnaluldesatumare.ro.

Membrii echipajului au chemat poliția, astfel că de la ora 11:00 ora la care a aterizat avionul pe Aeroportul Satu Mare, Poliția a început percheziționarea unor suspecți, și nu a tuturor pasagerilor, verificări care au durat până în jurul orei 12:00.

Aproximativ 40 – 50 de minute mai târziu, făptașul a fost identificat și condus la secția de poliție.

“Ulterior, colegii noștri au identificat un suspect, în persoana unui sătmărean, în vârstă de 46 de ani. Pe timpul cercetărilor, suspectul și-a recunoscut fapta, a înapoiat păgubitului suma de 950 de lire, iar acesta din urmă și-a retras plângerea”, a precizat pentru sursa citată Oana Totorean, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare.

Norocul bărbatului căruia i-au fost furați banii a fost că nu i-a fost luat și bonul de la bancomat care arăta că a scos acea sumă de pe card.

Un pasager al unei aeronave a deschis ușa de urgență și a mers pe aripă în timp ce avionul rula

Un pasager al United Airlines a fost arestat joi dimineață pe Aeroportul Internațional O'Hare din Chicago, după ce a deschis ușa unei aeronave și a ieșit pe aripa avionului în timp ce acesta rula.

”Un bărbat se afla la bordul unui avion care se apropia de poarta de debarcare când a deschis ieșirea de urgență și a ieșit pe aripa avionului. Subiectul a alunecat apoi de pe aripă și a căzut pe aerodrom”, potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliție din Chicago, citat de CNN. 

Incidentul a avut loc pe zborul United Airlines 2478 care venea din San Diego.

United Airlines a spus că echipajul de la sol l-a oprit pe individ în afara aeronavei. Când avionul a ajuns la poartă, toți pasagerii au debarcat în siguranță, potrivit unui comunicat al companiei aeriene.

”Poliția transporturi a sosit și l-a arestat. Ancheta este în curs”, a spus poliția.

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE SUBIECT AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel