Părul va crește rapid și va fi sănătos. Aceste sfaturi te vor uimi
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Părul va crește rapid și va fi sănătos. Aceste sfaturi te vor uimi. Sursa foto: freepik.com
Părul va crește rapid și va fi sănătos. Aceste sfaturi te vor uimi. Sursa foto: freepik.com
Fiecare doamnă visează la un păr lung, des, mătăsos și bine îngrijit. Părul lung are o energie atât de puternică încât este capabil să-i ofere proprietarului încredere în sine. În plus, atrage atenția celor din jur.

Calitatea părului este afectată nu doar de îngrijire, ci și de nutriție. Din acest articol vei afla cum poți să crești părul cu 10 cm într-o lună, cu 5 trucuri simple. Părul necesită îngrijire atentă, ca și alte părți ale corpului. Prin urmare, nu te grăbi să dai vina pe calitatea proastă a buclelor  pe produsele cosmetice de pe piață. Este mai bine să acorzi atenție la câteva reguli care pot rezolva problema în cel mai scurt timp posibil.

Elimină ridurile în câteva minute: 3 măști cu ouă, perfecte pentru un lifting facial

Dacă te întrebi cum să-ți crească părul mai repede, trebuie să știi că șamponul și balsamul nu sunt suficiente. În primul rând, dacă dorești să ai bucle groase și luxoase, ar trebui să cumperi produse cosmetice profesionale.

În primul rând, trebuie să piepteni părul, apoi să îl speli de două ori cu șampon, masând scalpul. Masajul stimulezi foliculii de păr.  Apoi aplica balsamul și lasă-l timp de 15 minute. În acest timp, părul va absorbi toate substanțele benefice conținute de balsam. Astfel, părul va fi mai  mătăsos. 

După aceea, aplică o mască, care trebuie lăsată să acționeze 10-15 minute. Clătește părul și înfășoară-l cu un prosop.

Cum să obții efectul pielii de „sticlă”, ca la coreence, în câțiva pași

Nu freca capul cu prosopul, deoarece firele de păru pot fi deteriorate. După ce elimini excesul de umiditate, aplică ulei pe vârfuri și asigură-te că utilizați protecție termică.  

Evită aparatele de încălzire

Uscătorul de păr, ondulatorul sau placa doar rănesc părul, împiedicându-l să crească. Și totul din cauza aburului, care înmoaie cheratina stratului superior al părului. Ca urmare, stratul protector se evaporă, iar părul devine casant.

Regulile machiajului italiencelor: ce fac doamnele pentru a arăta perfect

Nu lega părul în cozi strânse

Nu este un secret pentru nimeni că, în ultima vreme, cozile strânse au fost populare. Dar de fapt, aceste coafuri rănesc părul. Problema este că atunci când aduni bucle într-o coadă strânsă, poți rupe firele de păr sau chiar le poți smulge.

Taie capetele despicate

Nu uita să vizitezi un salon de înfrumusețare. Un specialist va tăia capetele despicate, care  strica imaginea părului. După tunsoare, cuticulele de păr vor fi „sigilate” cu diverse produse, care le vor permite să crească din nou frumoase și strălucitoare.

Cinci greșeli de îngrijire a tenului duc la apariția coșurilor. Află care sunt acestea

Nutriție și vitamine

Dacă întrebi cum să-ți crești părul într-o săptămână, orice specialist îți va spune că secretul principal stă în nutriție și vitamine. Bea mai multă apă curată, mănâncă alimente sănătoase, legume și verdeață. Evită alimentele prăjite, dulci și cele cu amidon. De asemenea, poți lua vitaminele B1, B2, B6, B7, B8, B9 și B19.

Urmând aceste reguli simple, părul va crește  foarte repede, va fi sănătos și puternic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel