Părul tău va crește cu viteza luminii dacă știi metoda femeilor japoneze
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Părul tău va crește cu viteza luminii dacă știi metoda femeilor japoneze. Sursa - pixabay.com
Părul tău va crește cu viteza luminii dacă știi metoda femeilor japoneze. Sursa - pixabay.com
Femeile din Japonia apelează la un truc, datorită căruia părul crește mult mai repede și devine mai puternic. 

Faceți un produs excelent, bazat pe o rețetă japoneză, care accelerează creșterea părului. Căderea părului se va opri din prima săptămână după utilizarea acestui produs. 

Tăiați o ceapă, adăugați 1 lingură de schinduf, orez și 1 linguriță de cuișoare. Se toarnă un pahar cu apă, se pune pe foc. Fierbeți 10 minute, informează Ukr.Media. Când soluția se răcește, adăugați și o lingură de ulei de cocos.

Notă: Schinduful este o plantă aromatică din familia leguminoaselor. Semințele de schinduf au o aromă puternică și un gust dulce-amărui, asemănător zahărului ars.

Aplicați mască și înfășurați părul cu folie alimentară. Lăsați să acționeze o oră. Apoi spălați-vă părul cu șampon ca de obicei. 

Aceasta este o soluție nutritivă, care ajută la creșterea accelerată a părului. Masca poate fi păstrată la frigider până la 15 zile. O puteți aplica pe păr de două ori pe săptămână.

BONUS. Pune ceapă în șampon: vei uita de păr căzut, exces de sebum și mătreață. Trucul bunicilor care dă rezultate uimitoare 

Este esențial să ai grijă de părul tău, dar care necesită o atenție specială.

Totuși, nu trebuie să folosești doar produse de pe piață, care au substanțe chimice. Există un mic truc care îți permite să obții un păr spectaculos.

Menținerea unui păr des, adesea, este foarte dificil, mai ales dacă locuiești într-o zonă poluată.  Dar, îți vin în ajutor remediile bunicilor. În acest sens, puteți recurge la utilizarea cepei în șampon.

Înlocuiți imediat șamponul cu acest ingredient și veți avea rezultate uimitoare: părul va fi mătăsos și lucios

Fiecare femeie își dorește un păr sănătos, lucios și voluminos. În trecut, părul lung și perfect îngrijit era un semn de fertilitate și farmec.

Un remediu care ne ajută să avem părul sănătos este ceapa. Dar cum să folosești cel mai bine ceapa pe păr?

Doar introduceți ceapa direct în sticla de șampon pe care o folosiți. Poate părea o idee absurdă, dar odată ce o vei folosi măcar o dată vei observa rezultatul surprinzător. Ceapa reușește să accelereze creșterea firelor de păr, combate căderea părului, excesul de sebum și mătreața.

Dar să vedem cum trebuie să procedăm

Tocăm ceapă și o punem în orice sticlă de șampon. Închidem sticla și o agităm bine. Lăsăm sticla pentru 15 minute într-un loc răcoros și uscat.

În acel moment, încercăm șamponul nostru alternativ, aplicând-l pe o zonă mică a corpului. Dacă nu apar alergii sau disconfort,  aplicăm șamponului pe păr, masând circular. La final, vom observa imediat diferența: părul nostru va fi mai strălucitor! Procedura poate fi repetată de mai multe ori pe  săptămână.

BONUS. Cel mai prețios ingredient din bucătărie: poate fi folosit în diferite rețete, dar și pentru îngrijirea personală

Știați că există un ingredient prețios care poate fi folosit în bucătărie în multe rețete, dar și pentru îngrijirea personală? 

Vorbim despre fulgi de ovăz, un produs 100% natural, deosebit de versatil. Știm că produsele naturale pot fi alternative valabile la cele chimice și industriale.  Acestea nu doar că limitează impactul asupra atmosferei, poluează mai puțin, dar sunt mai puțin agresive cu pielea și organismul nostru.

Unele produse naturiste sunt folosite în rețetele de bucate, altele - pentru a face curat în casă sau pentru a avea grija de sănătatea și bunăstarea noastră. În plus, ne ajută să economisim bani.

Cultivă ciuperci pleurotus acasă: cum să obții o recoltă bogată chiar în bucătărie

Printre ingredientele care fac parte din această categorie regăsim fulgii de ovăz. Făina de ovăz este un ingredient special, capabilă să răspundă la multe nevoi. De exemplu, din ea se pot face deserturi foarte gustoase, supe și produse de patiserie.

Pe lângă faptul că sunt un mic dejun sănătos și hrănitor, fulgii de ovăz au o funcționalitate foarte largă. Vorbim despre un produs versatil care poate fi folosit în multe alte scopuri.

Trei ingrediente care strică orice salată și o transformă într-o adevărată bombă calorică

Să vedem câteva dintre ele. În primul rând, trebuie să știți că puteți face săpun din fulgi de ovăz. Luați niște săpunuri neutre și dați-le prin răzătoare. Puneți fulgii de săpun într-o cratiță cu apă. Adăugați fulgii de ovăz și fierbeți compoziția. Amestecați bine și turnați totul în forme. După o zi, săpunul poate fi folosit.

Patru plante frumoase pe care trebuie să le ai în casă: sunt ușor de îngrijit chiar și iarna

Ce ziceți de o mască pentru ten? Făina de ovăz este excelentă împotriva pielii uscate. Pentru a face un produs care ne poate veni în ajutor, folosiți două linguri de fulgi de ovăz și două linguri de apă de trandafiri. Amestecați energic până când soluția devine omogenă și poate fi întinsă pe față.   Lăsați să acționeze câteva minute, apoi clătiți. Rezultatul este grozav.

În sfârșit, puteți crea un alt produs valabil pentru îngrijirea corpului. Vorbim despre un exfoliant, un adevărat scrub pe bază de făină de ovăz. Luați trei linguri de fulgi de ovăz, o lingură de ulei de măsline și una de sare de mare. Amestecați și întindeți scrubul pe corp, masând ușor. Astfel veți îndepărta pielea moartă cât ai clipi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel