Părul este rebel și refuză să stea cum îl așezi? Folosește balsam de buze
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Parul tău este rebel și refuză să stea cum îl așezi. Sursa - pixabay.com
Parul tău este rebel și refuză să stea cum îl așezi. Sursa - pixabay.com
Majoritatea femeilor folosesc balsam de buze: îl țin în poșetă, pe noptieră, în baie. De obicei, balsamul se apică pe buze în orice moment al zilei, înainte de expunerea la soare. Se poate folosi și ca protecție împotriva vântului sau a gerului. Se poate folosi sub sau peste ruj pentru a hidrata buzele. 

Dar știați că balsamul de buze poate fi folosit nu doar pentru buzele uscate? Iată mai multe utilizări ale balsamului de buze.

Scoate inelele de pe degete.  Cu siguranță te-ai confruntat cu situația, când unul dintre inelele tale a rămas blocat și nu-l poți scoate de pe deget. Dar problema poate fi rezolvată ușor și rapid.  Nici măcar nu ai nevoie de săpun: balsamul de buze își face treaba la fel de bine! 

Șuvițe de păr încăpățânate. Parul tău este rebel și refuză să stea cum îl așezi? Pur și simplu dă puțin balsam de buze peste șuvița încăpățânată de păr.  

Șterge rimelul. În timp ce aplici rimel te-i murdărit? Atunci cu siguranță știi acele puncte negre de care pare imposibil să scapi. Aplică niște balsam de buze pe un disc de bumbac și freacă bine pata neagră. Rimelul se va curăța imediat!

Țineți ploșnițele departe de casă, ferestre și balcoane cu 2 soluții parfumate

Deschide un fermoar blocat.  Un fermoar blocat este super enervant, mai ales când nu poți scoate  îmbrăcămintea sau nu poți ajunge la lucrurile din poșetă. Din fericire, această problemă se rezolvă rapid, punând niște balsam de buze pe fermoar.

Leagă șireturile. Ai  o pereche de pantofi cu șireturi  care se tot dezleagă pentru că sunt prea alunecoase? Aceasta nu va mai fi o problemă cu balsamul de buze. Pune niște balsam de buze pe noduri. Acesta va menține șireturile împreună și nu se vor desface.

 Vârfurile de păr despicat. Ai vârfuri despicate? Balsamul de buze ar putea fi soluția. Pur și simplu aplică niște balsam pe vârfurile despicate și acestea vor arăta mult mai sănătoase. Atenție: nu aplica prea mult balsam, deoarece părul va arăta gras și bineînțeles că nu își dorești asta.

Nu mai aruncați cremele de protecție solară, care au expirat: iată cum le puteți folosi

Lustruiește încălțămintea. Bineînțeles că poți folosi cremă specială pentru a lustrui pantofii. Există însă situații când crema s-a terminat și trebuie să mergi urgent la o întâlnire importantă. Nimic mai simplu: cu doar puțin balsam de buze, pantofii tăi vor străluci. Cu toate acestea, îți recomandăm să nu folosești balsamul cu care ai lustruit încălțăminte, pe buze.   

Piele uscată. Dacă balsamul ajută buzele uscate, de ce nu ar ajuta și pielea uscată? Nu ai nevoie de creme sau loțiuni speciale: balsamul de buze este o soluție este mult mai ieftină.

 

 

BONUS. Pune ceapă în șampon: vei uita de păr căzut, exces de sebum și mătreață. Trucul bunicilor care dă rezultate uimitoare  

 

Este esențial să ai grijă de părul tău, dar care necesită o atenție specială. Totuși, nu trebuie să folosești doar produse de pe piață, care au substanțe chimice. Există un mic truc care îți permite să obții un păr spectaculos.

Menținerea unui păr des, adesea, este foarte dificil, mai ales dacă locuiești într-o zonă poluată.  Dar, îți vin în ajutor remediile bunicilor. În acest sens, puteți recurge la utilizarea cepei în șampon.

Înlocuiți imediat șamponul cu acest ingredient și veți avea rezultate uimitoare: părul va fi mătăsos și lucios

Fiecare femeie își dorește un păr sănătos, lucios și voluminos. În trecut, părul lung și perfect îngrijit era un semn de fertilitate și farmec.

Un remediu care ne ajută să avem părul sănătos este ceapa. Dar cum să folosești cel mai bine ceapa pe păr?

Doar introduceți ceapa direct în sticla de șampon pe care o folosiți. Poate părea o idee absurdă, dar odată ce o vei folosi măcar o dată vei observa rezultatul surprinzător. Ceapa reușește să accelereze creșterea firelor de păr, combate căderea părului, excesul de sebum și mătreața.

Dar să vedem cum trebuie să procedăm: 

Tocăm ceapă și o punem în orice sticlă de șampon. Închidem sticla și o agităm bine. Lăsăm sticla pentru 15 minute într-un loc răcoros și uscat.

În acel moment, încercăm șamponul nostru alternativ, aplicând-l pe o zonă mică a corpului. Dacă nu apar alergii sau disconfort,  aplicăm șamponului pe păr, masând circular. La final, vom observa imediat diferența: părul nostru va fi mai strălucitor! Procedura poate fi repetată de mai multe ori pe  săptămână.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel