Partidul lui Boris Johnson a pierdut majoritatea în Parlamentul britanic. Alex Coita: Şi-au sacrificat cariera
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Alex Coita
Alex Coita
Politologul Alex Coita a reacţionat după ce Partidul Conservator a pierdut majoritatea în Parlamentul britanic, cu doar luni înainte de Brexit. 

"Cei care se întreabă cum arată coloana vertebrală a unei națiuni să se uite la cei 21 de parlamentari conservatori britanici care au votat împotriva propriului guvern, sacrificându-și carierele politice pentru a-și salva țara de planul inconștient al lui Boris Johnson de a scoate Regatul Unit din Uniune fără un acord, fără un plan, fără o perspectivă.

Acești oameni, printre care se numără nume grele ale partidului, inclusiv nepotul lui Winston Churchill, își văd carierele periclitate de răzbunarea iminenta a lui Boris Johnson, care nu le va mai permite să candideze la alegerile anticipate din următoarea perioadă.

Pentru cei care mă întrebau de unde începem schimbarea, iată un exemplu cât se poate de concludent. Într-un moment de criză majoră, când țara era dusă pe un drum greșit de un prim-ministru iresponsabil, 21 de oameni și-au asumat deraierea unui plan nebunesc cu prețul propriilor cariere politice. Schimbarea începe de la fiecare dintre noi! Vă rog să duceți cu voi acest gând pe parcusul acestei zile și nu numai", a scris Alex Coita pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel