Partidul Ecologist, lista pentru Parlamentare. Nume sonore printre candidați
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Marian Vanghelie rămâne în libertate sub control judiciar şi poate lua legătura cu fratele său / Foto: Crișan Andreescu
Marian Vanghelie rămâne în libertate sub control judiciar şi poate lua legătura cu fratele său / Foto: Crișan Andreescu
Partidul Ecologist a adunat un grup de politiceni pe listele  de la alegerile parlamentare din 6 decembrie, politicieni refuzați de partidele care au dorit să scape de aceștia.

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, deschide lista Partidului Ecologist Român pentru un loc de deputat la Călărași. Reamintim că tot din partea acestui partid vor candida la alegerile parlamentare și Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu sau Cătălin Rădulescu, după ce și-au dat demisia din PSD.

"Da, este pe platforma PER cu partidul domniei sale - PSDI (Partidul Social Democrat Independent) care face parte din cele 12 partide şi dânsul are Colegiul la deputaţi la Călăraşi, unde deschide lista. A existat o contestaţie, dar s-a câştigat în instanţă", a precizat pentru Agerpres, Dănuţ Pop, președintele PER.

El a arătat că pe platforma comună a PER candidează la alegerile parlamentare 12 formaţiuni politice şi ONG-uri, între acestea fiind Partidul Republican, Partidul Social Democrat Independent, Alternativa pentru Demnitatea Naţională, PNŢCD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel