Partidul Ecologist și Alternativa, o nouă colaborare pe scena politică: ”E o propunere corectă”
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Partidul Ecologist Român a lansat o invitație la dialog mișcării Alternativa condusă de Radu Cristescu, fostul lider al PMP.

„Partidul Ecologist Român urmărește cu mare interes mișcările de pe scena politică românească. Constatăm cu regret reînvierea morților politici ca Gabriel Oprea, Victor Ponta, Dacian Cioloș sau Piedone, personaje cu legături obscure, care au trădat deja, așteptările românilor.

În același timp, salutăm constituirea mișcării civice 'Alternativa', o grupare nouă pe scenă politică din România, formată la inițiativa/ sub aripa fostului lider PMP, Radu Cristescu, actualmente unul dintre cei mai buni comunicatori politici.

Printre măsurile propuse de această mișcare, am regăsit și măsuri pe care, de-alungul timpului, Partidul Ecologist Român le-a recomandat ca soluții celor de la Putere”, se arată într-un comunicat al Partidului Ecologist Român.

Răspunsul lui Cristescu

Radu Cristescu, fost lider al PMP și reprezentantul mișcării Alternativa a salutat propunerea PER pe pagina personală de Facebook.

„O propunere corectă

Partidul Ecologist Român a lansat ieri, 28 iunie, o invitație la dialog mișcării ALTERNATIVA pe care o reprezint.

Propunerea PER vine într-un moment foarte dificil pentru democrația din România și consider că este important ca punțile de comunicare și colaborare să fie deschise pentru îmbunătățirea viitorului țării noastre.

Proiectul ALTERNATIVA este bazat pe participarea constructivă a tuturor membrilor acestuia, așa că îi rog pe toți cei care cred într-un viitor curat și susțin această platformă să îmi comunice punctul lor de vedere, opiniile, așteptările pentru a le aduce la masa discuțiilor.

De asemenea, fac apel și la reprezentanții celor 24 de foste organizații PMP Diaspora să-mi trimită ideile lor cu privire la o colaborare viitoare cu PER.

Vă rog să folosiți pentru a-mi transmite opiniile Dvs. adresa de e-mail: [email protected].

Precizez că la întâlnirea cu reprezentații PER voi fi însoțit de domnul Vasile Bob și de domnul Dragoș Sterpu, iar în discuție vom ține cont de toate propunerile Dvs”, a transmis Radu Cristescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel