Data actualizării:
Data publicării:

Parteneriat între Cj Galați și o firmă de strategii economice din SUA pentru atragerea investitorilor americani

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Economie
WhatsApp
Președintele PSD al Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, a anunțat încheierea  unui parteneriat cu  Angelou Economics, una dintre cele mai mari și mai prestigioase firme de consultanță economică din Statele Unite ale Americii.

"Ne dorim ca prin acest parteneriat, Galațiul să fie reprezentat și promovat în Statele Unite ale Americii, pentru ca oportunitățile de business pe care le oferă acest județ să fie cunoscute. Totul pentru a atrage investitori americani la Galați și a crea noi locuri de muncă.

Sunt foarte optimist și cel mai important lucru e ca și cei de peste ocean să ne cunoască.Mă bucur că am reușit să-i convingem de faptul că Galațiul oferă multe oportunități, dar în același timp are și un potențial enorm.

Angelou Economics este o firmă din SUA cu o experiență de 28 de ani, care lucrează cu numeroase asociații profesionale și de afaceri în realizarea a zeci de studii unice de impact economic, printre alte tipuri de proiecte, inclusiv proiecte strategice de dezvoltare economică.

Angelou Economics a sprijinit afaceri în valoare de zeci de miliarde de dolari în întreaga lume. Sprijină nu doar corporații din mediul privat, ci și guvernul federal din SUA", a declarat lideriul CJ Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel