Parohii din Arhiepiscopia Târgoviștei, daruri oferite familiilor aflate  în dificultate
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
În această perioadă, luminată încă de sărbătoarea Nașterii Domnului, în cadrul a numeroase parohii din Eparhia noastră, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, se desfășoară, frecvent, activități social-filantropice ce au ca scop promovarea iubirii față de aproapele și ajutorarea concretă în cadrul comunităților locale.

Astfel, cu prilejul sărbătorii Sfântului Arhidiacon Ștefan, în ziua de 27 decembrie 2022, la Parohia Gura Șuții, din cadrul Protoieriei Târgoviște Sud, Pr. Ciprian Stroe și Pr. Valeriu Dinu, împreună cu Comitetul de tineret parohial, au organizat o acțiune filantropică ce a avut ca scop ajutorarea câtorva familii aflate în dificultate din parohie. Au fost dăruite: îmbrăcăminte, încălțăminte, dulciuri și jucării în valoare de peste 5.000 lei.

La Parohia Jugureni, Protoieria Găești, 90 de elevi au primit geci noi, în valoare de peste 11.000 lei. Acestea au fost oferite, în biserică, de către Pr. paroh Cristian Bârlog, împreună cu profesori de la școala din localitate, în cadrul unei manifestări artistice ce a cuprinse colinde și poezii.

Darurile au fost achiziționate de parohie, alături de profesorii școlii și prin contribuția generoasă a unor credincioși ce au dorit să susțină misiunea-pastorală parohială.

Vezi și: Înaltpreasfințitul Părinte  Arhiepiscop  și Mitropolit Nifon,  23 de ani  de arhipăstorire la Târgoviște

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel