Irlandezul care ar fi confundat hotelul cu Palatul Parlamentului, cercetat în libertate / update 5
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Bărbatul care ar fi intrat în Parlament ar fi un cetățean irlandez.

Update 5, 28 decembrie: Magistraţii au decis să fie cercetat în stare de libertate, potrivit Antena 3.

Update 4: Irlandezul beat care a reușit să intre în Palatul Parlamentului, sărind un gard și spărgând un geam, a fost reținut. Conform Poliției Capitalei, bărbatul a fost reținut și este cercetat pentru violarea sediului profesional și distrugere, scrie Mediafax.

Update 3:

Conform unor surse politice citate de Mediafax, este vorba despre un cetățean irlandez care ar fi petrecut în Centrul Vechi și era atât de beat încât a confundat hotelul cu Palatul Parlamentului.

Update 2:

Un bărbat beat a reușit să intre în Parlament, spărgând un geam. A fost prins și dus la Poliție.

Conform Poliției Capitalei, în zorii zilei de luni jandarmii care păzesc Palatul Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, că au prins în clădire un cetățean beat, notează Mediafax.

Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire.

Bărbatul a fost condus la Secția 17 Poliție.

„Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, transmite sursa citată.

Update: Informațiile Antena 3 spun că e vorba de un cetățean străin afalt sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a intrat în Parlament printr-un geam de la demisol, dar a fost oprit de angajații SPP. Aceștia au anunțat Poliția de la Secția 14, iar oamenii legii l-au arestat. Bărbatul ar fi fost la o petrecere din centrul vechi al Capitalei, după care a ajuns la Parlament.

Știre inițială:

Potrivit Antena 3, Parlamentul României ar fi fost spart de hoți noaptea trecută. Cei care au constatat spargerea au fost angajații Parlamentului, iar aceștia au sesizat organele abilitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel