Parlament, sesiune extraordinară Cod Fiscal. Data dezbaterii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Parlamentul va dezbate pe 24-26 august proiectul Codului Fiscal, în sesiune extraodinară, anunţă Realitatea TV. Decizia a fost luată de PSD, în şedinţa BPN.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, 22 iulie, la începutul şedinţei de Guvern, că vrea sesiune extraordinară a Parlamentului pentru Codul fiscal.

"Până la 1 septembrie, prin sesiune extraordinară a Parlamentului, vreau să readoptăm Codul fiscal pentru că este un Cod discutat cu mediul de afaceri, este un Cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului, în unanimitate, chiar dacă unii uită acum ce au votat acum trei săptămâni. E un Cod forte bun, ne ajută să dezvoltăm economia românească, ne ajută să avem bani la fondul de pensii. La 1 septembrie trebuie să îl avem în vigoare, pentru România, nu pentru guvernul actual", a declarat Guvern.

Vineri, preşedintele Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului spre reexaminare proiectul legii Codului Fiscal, invocând faptul că actul normativ poate fi pus în aplicare numai după o "riguroasă analiză" a implicaţiilor asupra bugetului consolidat, notează Realitatea.net.

VEZI ȘI: Bogdan Chirieac: Mi-e teamă că mult discutatul Cod Fiscal nu va mai trece a doua oară prin Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel