PNL, MIȘCARE pentru revocarea Avocatului Poporului, Weber
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Renate Weber
Renate Weber
PNL face o mișcare de ultimă oră pentru revocarea Avocatului Poporului, Weber!

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a solicitat, miercuri, în plenul Parlamentului, convocarea Comisiilor juridice pentru a lua în dezbatere cererea liberalilor de revocare a Renatei Weber din funcţia de Avocat al Poporului. 'Vă solicit ca membrii Comisiei juridice să se întrunească să discute solicitarea de revocare din funcţie a Avocatului Poporului. (...) Arătaţi că vă pasă şi lăsaţi comisiile să se întrunească, să ia în dezbatere solicitarea PNL de revocare din funcţie a doamnei Renate Weber', a spus Roman.

El a susţinut că, din cauza acţiunilor Avocatului Poporului, 'peste 5.000 de persoane infectate au fost lăsate pe străzi şi Guvernul a fost lăsat fără instrumentele necesare' pentru a lua măsuri împotriva răspândirii epidemiei de COVID-19.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a precizat că, potrivit regulamentului, solicitarea trebuie să intre mai întâi în şedinţa Birourilor permanente. În 22 iunie, liberalii au depus la Parlament o cerere de revocare din funcţia de Avocat al Poporului a Renatei Weber. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel