Data actualizării:
Data publicării:

Părintele Vasile Ioana, îndemn în ziua votului: Nu e corect!

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Captură video Facebook Părintele Vasile Ioana
Sursă foto: Captură video Facebook Părintele Vasile Ioana
Părintele Vasile Ioana a postat pe pagina de Facebook un videoclip în care îi îndeamnă pe oameni să meargă la vot. 

Părintele Vasile Ioana încurajează comunitatea să voteze, subliniind importanța responsabilității sociale. Acesta își încurajează ascultătorii să meargă la vot, indiferent de sentimentele lor, deoarece este o oportunitate de a acționa și de a-și exprima vocea. El a mai subliniat necesitatea ca un număr cât mai mare de oameni să participe la acest proces democratic. 

„Astăzi, de „Duminica Orbului", mergem să votăm! Vă îndemn, iubiții mei, să vă exprimați pentru că e o responsabilitate socială importantă. Haideți să ne exprimăm! E normal să fie așa! Nu putem să comentăm dacă nu ne implicăm. De aceea cred că fiecare dintre enoriașii bisericii noastre înțelege ce înseamnă responsabilitatea.

Duceți-vă și alegeți voi ceea ce vreți să faceți acolo, dar duceți-vă! Este important să participăm. Credinciosul este activ, el este implicat în viață socială.

Te-a supărat cineva? Ai acum prilejul să acționezi. Nu te-a supărat cineva? Iarăși ai prilejul,... dar exprimă-te, dragul meu creștin! Exprimă-te, dragul meu român! Exprimă-te astăzi pentru că mă doare sufletul să aud că a venit 28% din populație. Păi înseamnă că cei pe care i-am ales noi au fost aleși de un sfert dintre noi, dar nu e corect! Nu ar trebui să fim toți aceia care sa ne exprimăm?

De aceea vă îndemn: haideți să fim cât mai mulți care ne exprimăm! Așa e normal.

Vă iubim și vă respectăm așa încât normal că nu o să vă spunem niciodată pe cine să votați pentru că voi aveți darul sfânt al libertății, cum vă spune conștiința voastră, cum vă spune mintea voastră, cum vă spun gândurile voastre, atitudinea voastră și sunteți liberi, în fața acestui act extrem de important în viața unei democrații, așa cum se dorește a fi și cea românească, deși e uneori mai românească decât ar trebui să fie!

Hristos a Înviat! Să vă binecuvânteze Dumnezeu!", a transmis părintele Vasile Ioana. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel