Părintele Gicu, îngerul păzitor care a salvat doi vârstnici prinși într-o casă în flăcări în Constanța / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Părintele Gicu, îngerul păzitor care a salvat doi vârstnici prinși într-o casă în flăcări în Constanța / Fotografie cu rol ilustrativ
Părintele Gicu, îngerul păzitor care a salvat doi vârstnici prinși într-o casă în flăcări în Constanța / Fotografie cu rol ilustrativ
Un preot din Constanţa a fost înger păzitor pentru doi bătrâni prinşi într-o casă în flăcări.  Preotul a observat incendiul și a intervenit imediat.

Ajutat de doi pompieri aflaţi în timpul liber, părintele Gicu a intrat în casa în flăcări pentru a-i salva. A scos o femeie de 60 de ani pe braţe şi a ajutat şi la evacuarea unui bărbat de 65 de ani, scrie Observator.

'Femeia a fost evaluată medical la faţa locului, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital. Iar bărbatul, care prezintă arsuri la suprafaţa corpului, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă şi transportat la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, acesta fiind inconştient.', a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

'Prezenta arsuri pe aproximativ 25% din suprafaţa corpului şi posibile arsuri de căi aeriene. Şi o femeie, intoxicaţie cu fum, care a fost asistată de echipajul SAJ la locul solicitării'. a spus Dr. Claudia Tatarici, SAJ Constanţa.

'Părintele Gicu a intrat în casă şi i-a scos în braţe. Astfel n-aveau nicio şansă la ce flăcări erau! Nu aveau nicio șansă!' a spus un martor la incendiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel