Data actualizării:
Data publicării:

„Pare că este muniția noastră”. Israelul susține că a interceptat discuția dintre doi militanți Hamas despre explozia de la spitalul din Gaza / Înregistrarea audio

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Agerpres
Sursă foto: Agerpres
Israelul susține că a interceptat discuția dintre doi militanți Hamas. Aceștia par să recunoască că explozia de la spitalul din Gaza a fost cauzată de o rachetă lansată de Jihadul Islamic Palestinian.

Ministerul de Externe al Israelului a publicat ceea ce susține că este un apel interceptat între doi militanți Hamas în care aceștia discută despre modul în care spitalul al-Ahli al-Arabi a fost lovit de o rachetă eșuată lansată din Gaza.

Unul dintre ei recunoaște că „pare că este muniția noastră, nu a israelienilor” și că a fost vorba despre o rachetă lansată dintr-un cimitir aflat în spatele spitalului.

Apelul a fost difuzat ca parte a unei conferințe de presă a purtătorului de cuvânt al IDF (Forțele de Apărare ale Israelului) care a avut loc miercuri, când Israelul a negat responsabilitatea pentru explozia de la spital, dând vina pe o lansare eșuată a rachetei, scrie The Guardian.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel