Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sesizat cu privire la nereguli făcute de Primăria lui Clotilde Armand cu Piața Agroalimentară Domenii
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Inquam Photos / Raul Stef
Inquam Photos / Raul Stef
Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București a răspuns cererii consilierului local al PSD Sector 1, Cristian Adrian Tudose, care a sesizat ce s-a întâmplat cu dărâmarea Pieței Agroalimentare Domenii, Sector 1, București, și pe locul căreia au răsărit două imobile, fără autorizație de construire.

Cristian Adrian Tudose, consilier local in cadrul Consiliului Local al Primariei Sectorului 1 al Municipiului Bucuresti, a sesizat Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București - Serviciul Control de Lucrări Edilitare și Afișaj Stradal cu privire la Piața Agroalimentară Domenii, care a fost dărâmată cu avizul Primăriei Sectorului 1 și pe locul căreia au răsărit două imobile.

Însă Primăria condusă de Clotilde Armand a emis o autorizație de reparație, în condițiile în care toate intervențiile se fac cu autorizație de dărâmare plus avizul ministerului Culturii. 

Mai mult, consilierii din Primăria Capitalei au sesizat Poliția că este o încălcare a legii, având în vedere nerespectarea procedurilor.

Atașăm mai jos răspunsul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București - Serviciul Control de Lucrări Edilitare și Afișaj Stradal, către consilierul local Cristian Adrian Tudose.

Foto document:

În urma verificărilor, Poliția a constatat că este o ilegalitate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 cu privire la executarea ilegală a unor lucrări de construcție.

Foto document:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel