Urmărește emisiunea live
Parcarea subterană de la Piaţa Amzei, blocată de un lift. Dan Tudorache: A fost făcută prost. De trei ani mă chinui să o redeschid
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
piata amzei
piata amzei
Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a adus în discuţie, în cadrul unui interviu acordat DC News, o situaţie aberantă din centrul Bucureştiului: o piaţă nouă, dotată cu parcare subterană zace nefolosită, deşi s-au investit sume mari de bani în realizarea acestui proiect.

"Mă chinui de aproape trei ani să redeschid Piaţa Amzei. A fost prost făcută. De exemplu parcarea subterană e cu lift, lift care nu funcţionează. Lumea nu vine... am încercat să o scot la licitaţie, să o folosească cineva. Nu se duce nimeni acolo.  Maşinile trebuie coborâte în parcare cu un lift care nu funcţionează. Aşa a fost gândită, ceea ce e o mare prostie. Cred că a funcţionat maximum o lună – două.

Era o piaţă foarte bună. A fost concepută prost. E o piaţă emblematică a Sectorului 1 şi cred că ar trebui să rămână piaţă, nu să capete altă destinaţie, a punctat primarul Dan Tudorache", a explicat Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel