Parc industrial la Tulcea. Termenul propus, 10 ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Arhiva foto
Arhiva foto
În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Tulcea, consilierii județeni vor vota proiectul de hotărâre referitor la solicitarea transmiterii unui bun imobil aflat în domeniul public al statului și în administrarea Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, în domeniul public al judeţului Tulcea.

Conform raportului de specialitate a proiectului de hotărâre, în urma unei analize primare a situaţiei economico-sociale a Judeţului Tulcea şi a necesităţilor acestuia, a fost identificată oportunitatea de dezvoltare a unui proiect pentru construcția unui PARC INDUSTRIAL în zona limitrofă a drumului comunal DC 53, fapt ce ar asigura o dezvoltare sustenabilă a zonei prin valorificarea potenţialului şi a resurselor acesteia.

În vederea implementării acestui proiect de investiții este necesară preluarea bunului imobil “Teren“, aflat în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și în administrarea Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură.

Având în vedere utilitatea publică a  acestui bun, Consiliul Județean Tulcea a solicitat Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură (ANPA), acordul privind preluarea în condițiile legii a bunului imobil “Teren“ din domeniul public al statului și aflat în administrarea Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, în domeniul public al județului Tulcea.

Imobilul menționat se va utiliza în vederea realizării de către Județul Tulcea – Consiliul Județean Tulcea a unui proiect pentru construcția unui PARC INDUSTRIAL în zona limitrofă a drumului comunal DC 53.

Termenul propus de realizare a investiției este de 10 ani de la data preluării prin protocol a imobilului de către Consiliul Judeţean Tulcea. În cazul în care nu se respectă destinația imobilului, precum și în situația în care obiectivul nu a fost realizat la termenul stabilit, acesta revine în domeniul public al statului și în administrarea Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel