"Păpuşa lui Putin", declarații halucinante. A cerut ca Rusia să bombardeze Marea Britanie în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
"Păpuşa lui Putin", declarații halucinante. A cerut ca Rusia să bombardeze Marea Britanie în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a / Foto: Instagram The Royal Family
"Păpuşa lui Putin", declarații halucinante. A cerut ca Rusia să bombardeze Marea Britanie în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a / Foto: Instagram The Royal Family
O jurnalistă, numită și "păpuşa lui Putin", a cerut ca Rusia să bombardeze Marea Britanie în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a.

O prezentatoare de la o televiziune din Rusia, Olga Skabeieva, a declarat într-un talk-show, răspunzând unui deputat, că Rusia ar fi trebuit să bombardeze nuclear Regatul Unit în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a, relatează Yahoo News, potrivit Ziarul de Iași.

Ea este supranumită "păpuşa lui Putin" şi a făcut aceste declaraţii la o oră de mare audienţă, luni, potrivit The Independent. Jurnalista i-a răspuns astfel deputatului Andrei Guruliov, care a vorbit despre războiul rus din Ucraina vinerea trecută.

"Biden a declarat că în timpul evenimentelor (din Ucraina n.r.), Rusia a folosit armament chimic sau că a efectuat atacuri nucleare pe teritoriul ucrainean. Aşi auzit aceste prostii?", a întrebat vineri Andrei Guruliov.

"Ce-l face să creadă că vom efectua un atac nuclear în Ucraina? Trebuie apoi să trăim în continuare acolo! Şi avem o groază de alte ţinte, iar (baza militară americană n.r.) Ramstein (din Germania n.r.) este una dintre ele, dar poate aştepta. De ce să bombardăm Ucraina sau Germania, când există Marea Britanie, rădăcina răului?", a spus aceasta.

Olga Skabeieva i-a răspuns că "ar fi trebuit s-o facem azi (luni n.r.). Toată lumea bună este acolo, să asiste la funeraliile (Reginei Elisabeta a II-a n.r.)".

Adio, Majestate! Mii de britanici, adunaţi în parcuri şi pieţe, îşi iau la revedere de la suverană

Pe străzile de obicei aglomerate s-a aşternut tăcerea pe măsură de tineri şi vârstnici s-au adunat în oraşe, sate şi localităţi din ţară pentru a urmări transmisiunea în direct a ceremoniei desfăşurate la Abaţia Westminster din Londra în cadrul funeraliilor suveranei britanice. Sute de oameni au urmărit funeraliile în Catedrala din Manchester, în timp ce la Birmingham, oamenii s-au adăpostit de ploaie sub copertine în Centenary Square din oraş. În faţa primăriei din Belfast, oamenii s-au ridicat în picioare pentru a intona imnul naţional. Pe aeroportul Gatwick, la sud de Londra, pasagerii au urmărit funeraliile pe ecrane în sălile de aşteptare.

Două fotografii în care Regina Elisabeta apare cu mâinile în buzunare au fost făcute publice după decesul său, de către garderobiera ei. Angela Kelly a povestit în ce context au fost realizate cele două fotografii și cât de veselă era suverana, deși la vremea respectivă s-a considerat că imaginile nu ar trebui să fie văzute de public.

Angela Kelly a povestit pe Twitter că Regina Elisabeta a II-a i-a mărturisit într-o zi că dorința ei secretă era să pozeze cu mâinile în buzunare, o ipostază în care nu fusese fotografiată până atunci. "Cu mulți ani în urmă, Majestatea Sa mi-a dezvăluit ceva - o dorință secretă pe care o avea de când era tânără. Majestatea Sa a vrut să fie fotografiată în ipostaze mai relaxate, să aibă mai multă libertate. De exemplu, să pozeze cu mâinile în buzunare", a spus Angela Kelly.

Imaginile nu au fost însă niciodată făcute publice deoarece membrii Consiliului Regal au considerat că "aceste fotografii mai sincere ar fi o lovitură pentru monarhie și, prin urmare, nu erau potrivite pentru public". "Habar n-am de ce au crezut asta", a adăugat cea care s-a ocupat de garderoba reginei. Vezi fotografiile AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel