PAOK - AEK. Lucescu, în mijlocul unui scandal fără precedent. Haos total în Grecia
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Potrivit postului elen de televiziune Skai TV, Ivan Savvidis, patronul lui PAOK ar fi urmărit de poliție. P

Procurorii au lansat deja o investigație, după ce proprietarul lui PAOK a pătruns pe teren cu un revolver, amenințând arbitrul și oficialii lui AEK Atena duminică seară.

Situația în Grecia a degenerat ieri la meciul dintre echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic și marea rivală AEK Atena, meci care s-a jucat cu titlul pe masă. În minutul 90, la scorul de 0-0, PAOK a reușit să deschidă scorul, dar după 5 minute golul a fost anulat eronat pe motiv de off-side.

Au urmat scene incredibile. Patronul lui PAOK a coborât pe teren și a vrut să scoată echipa iar meciul a fost abandonat. Din ultimele informații se pare că arbitrii au validat golul la vestiare, dar AEK nu vrea să reia ultimele minute.

[citeste si]

Potrvit GSP, s-ar fi emis un mandat de arestare pe numele magnatului cu dublă cetățenie (rusă și greacă), fost membru al Parlamentului la Moscova și apropiat de Vladimir Putin. Iar poliția îl caută pentru a-l reține.

În același timp, procurorii ar avea mandate de arestare și pentru cei patru bodyguarzi ai lui Savvidis. Și ei ar fi fost înarmați când și-au însoțit patronul pe gazon.

Totodată, premierul Greciei dorește să suspende campionatul. Situația e cu atât mai gravă cu cât acum 2 etape meciul dintre PAOK și Olympiakos a fost abandonat după ce antrenorul lui Oly a fost lovit din tribune cu o rolă de hârtie, urmând o bătaie generală. PAOK a pierdut meciul la masa verde cu 3-0 și e aproape să rateze titlul după ultimul scandal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel