Panică la Crucea Caraiman. Majestății Sale Margareta i s-a făcut rău pe munte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Caraiman
Caraiman
Majestatea Sa Margareta s-a simțit rău, sâmbătă, după ce a urcat tocmai până la Crucea Caraiman unde avea loc o festivitate importantă.

Din fericire, Majestatea Sa Margareta și-a revenit repede fiind vorba despre oboseală pentru că a urcat pe munte. Informația a fost prezentată de jurnalista Mihaela Bîrzilă în emisiunea News Magazine de la Antena 3.

Ministerul Apărării Naționale a organizat manifestări dedicate comemorării Primului Război Mondial, celebrării Marii Uniri şi împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului de pe Vârful Caraiman.

La manifestările organizate de Ministerul Apărării Naționale, dedicate comemorării Primului Război Mondial, celebrării Marii Uniri şi împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului de pe Vârful Caraiman, au luat parte Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, Alteța Sa Regală Principele Radu, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, militari activi, în rezervă sau în retragere, precum și un grup de elevi reprezentând comunităţile istorice româneşti de peste graniţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel