Panică în SUA, din cauza unui meteorit
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Americanii din 13 state au oscilat între panică și admirație, după ce au fost martori, timp de 10 secunde, la un eveniment mai puțin obișnuit.

Un meteorit a luminat, vineri seară, cerul în zona coastei de Est a Statelor Unite, el fiind văzut și din Canada. Sute de oameni au raportat apariţia corpului ceresc la Asociaţia americană Meteor. 

O minge de foc, care a luminat timp de 10 secunde, ulterior dispărând, a produs panică printre martorii incidentului, întrucât au crezut că este vorba despre un accident aviatic sau despre un satelit care a căzut, scrie rtv.net.

Imediat, reţelele sociale "au explodat" pur şi simplu, oamenii trimiţându-şi tot felul de mesaje ce oscilau între panică şi admiraţie.

La scurt timp, Comandamentul nord-american de Apărare Aeriană a anunţat că nu a fost un obiect construit de om, după care specialiştii de la NASA au confirmat că a fost un meteorit, ce semăna cu o Lună plină.

Potrivit lui Robert Lunsford, de la American Meteor Society, meteoritul a trecut din Pennsylvania prin New Jersey spre Oceanul Atlantic: "Cel mai probabil, acesta a fost un bolid rezultat în urma dezintegrării unei comete sau a unui asteroid", a mai precizat specialistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel