VIDEO / "Până când poți să jignești un om?". Daniela Crudu a izbucnit și l-a lovit pe Nea Mărin, după remarcile sale: "Doamne Dumnezeule!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: captura video
Sursa foto: captura video
Daniela Crudu a izbucnit, după ce Nea Mărin a avut mai multe remarci la adresa ei, și l-a lovit.

Nea Mărin i-a spus de mai multe ori Danielei Crudu, în cadrul emisiunii Poftiți pe la noi, de la Antena1, că era mult mai frumoasă înainte de a-și face anumite intervenții estetice.

Nea Mărin: Arată-mi o poză dinainte să te ciopârțești.

Daniela Crudu: N-am bre', vreau sa uit trecutul.

Nea Mărin: Vreau să te văd.

Daniela Crudu: Am găsit, nea Mărine.

Nea Mărin: Uită-te, mă! Frumoasă tare. Doamne Dumnezeule! Câți ani aveai aici?

Daniela Crudu: 52. Nu știu cât aveam. 18.

Nea Mărin: Doamne Dumnezeule!

Daniela Crudu: Bre' nea Mărine, să mor de te mai bag în seamă!

Daniela Crudu a luat apoi o floare de pe masă și i-a aruncat-o în cap. "Doamne Dumnezeule, cât ești de nebună!", a fost reacția lui nea Mărin, care nu se aștepta la un astfel de gest.

"Ok, sunt urâtă, dar până când poți să jignești un om?"

”Până când tot atâta taca taca?! Mă doare capul!”, a spus bruneta care a dat cu geanta de podea și a ieșit din încăpere plină de nervi.

"Până când jignești? Ok, sunt urâtă, sunt nu știu cum, dar până când poți să jignești un om? Cât să mai suport să mă jignești încontinuu? Pe mine nu mă jignește nimeni în halul ăsta!" a mai spus ea. 

După schimbul de replici, Nea Mărin i-a adus o inimioară de pluș fostei asistente TV, pentru a o împăca. 

"Am cedat nervos, se întâmplă! Sunt omul ăla care stau, stau, până ajunge oala sub presiune. Nu pot să mă abțin, nu sunt o prefăcută!”, a mărturisit, plângând, Daniela.

"Îmi pare rău că a ieşit Ferentariul din mine"

"Mi-ar plăcea să recunoască şi el că a greşit şi că a exagerat cu răutăţile şi cu jignirile. Îmi pare rău că a ieşit Ferentariul din mine", a mai pus Cruduța, după ce, inițial, a refuzat să se împace cu nea Mărin.

Într-un final, cei doi au trecut peste ce se întâmplase, după ce bruneta a revenit la masă, alături de celelalte vedete, acolo unde se afla când a izbucnit conflictul.

"Şi matale trebuie să recunoşti că ai exagerat şi că m-ai jignit. Când eu am investit atât în mine, tu să spui că arăt nasol şi că sunt nasoală...", a spus Daniela.

"Eşti bombă! Nu am putut să mănânc, nu a intrat mâncarea în mine. Mă tot gândeam ce să mă fac. Eşti picantă şi arăţi bine", a glumit Nea Mărin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel