"Până când moartea ne va despărți". Povestea a doi vârstnici care s-au iubit toată viața și au murit în aceeași zi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
"Până când moartea ne va despărți". Povestea a doi vârstnici care s-au iubit toată viața au murit în aceeași zi / Foto: Pixabay
"Până când moartea ne va despărți". Povestea a doi vârstnici care s-au iubit toată viața au murit în aceeași zi / Foto: Pixabay
Doi vârstnici care s-au iubit toată viața au murit în aceeași zi.

S-au iubit toată viața și au murit în aceeași zi. Este povestea incredibilă de dragoste a doi vârstnici din Țara Galilor. Soții, octogenari, legați de o dragoste care dura de 70 de ani, adică din copilărie, au murit în aceeași zi, în grădina casei lor, după o căzătură care le-a fost fatală, scrie Realitatea.net.

Incidentul a avut loc în timpul verii, când temperaturile depășeau 30 de grade. Atunci, Tony Williams, în vârstă de 86 de ani, s-a împiedicat în timp ce dădea cu insecticid și și-a rupt câteva coaste. Soţia sa, Faith, în vârstă de 87 de ani, a fugit să-i vină în ajutor, însă a căzut la rândul ei, iar lovitura i-a fost fatală. Incidentul s-a petrecut la St Donats.

Cei doi au fost găsiți fără suflare de fiica lor, alertată de faptul că nu mai primise niciun semn din partea lor de câteva zile. Acesta i-a găsit pe bătrâni întinşi pe jos în grădină, Tony cu o pernă sub cap, şi soţia sa alături. Cei doi vârstnici erau căsătoriți din 1960.

Povestea îndrăgostiților din Rusia, găsiți morți, îmbrățișați

Doi îndrăgostiți din Rusia, dispăruți de o săptămână, au fost găsiți morți în luna iunie, îmbrățișați. Cristina Romasheva avea 22 de ani, iar iubitul ei, Constantin Spiridonov, 27 de ani. Cadavrele lor au fost găsite într-un pat din locuința care îi aparținea bărbatului. Cei doi erau căutați de poliție de mai bine de o săptămână.

Dispariția fetei fusese anunțată de către familie. Părinții erau îngrijorați pentru că fata nu a revenit acasă și nici nu mai răspundea la telefon. Zeci de voluntari și oameni ai legii au căutat-o mai multe zile la rând. În cele din urmă a fost găsită în apartamentului iubitului său. Ciudat este că cei doi, ambii decedați, au fost găsiți îmbrățișați. Polițiștii susțin că bărbatul nu muncea și a fost condamnat anterior pentru furt. Cauza morții celor doi ar fi fost o supradoză de droguri. E posibil ca cei doi să fi luat o doză foarte mare de droguri, apoi să se fi culcat. Ar fi putut muri în somn, ceea ce ar explica faptul că au fost găsiți îmbrățișați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel