Paleologu: voi fi cel mai simpatizat, poate, din tot areopagul pedelist
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
toader paleologul
toader paleologul

Candidatul la șefia PDL, Theodor Paleologu, s-a aflat sâmbătă seara la Satu Mare, în momentul în care secretarul general al PDL, Vasile Blaga, terminase de prezentat moțiunea în fața membrilor județeni ai PDL.

www.dcnews.ro

"Voiam mult să vin și la Satu Mare și s-a potrivit să fie prezentarea moțiunii domnului Blaga și domnul Holdiș a avut disponibilitatea să mă primească și pe mine. Sper că a mai rămas lume să-mi pot prezenta moțiunea și eu la Satu Mare. În mod normal ar trebui să aibă răbdare pentru că cu mine e întotdeauna mult mai plăcut decât cu oricare altul. Cu mine e mai puţină încrâncenare, mai mult umor, mai multă relaxare, mai mult spirit paşnic. În general, când îmi expun eu moţiunea e o atmosferă foarte degajată şi e bine acest lucru, că poţi să ai umor şi să fii, totodată, foarte serios", a afirmat Paleologu.

Întrebat ce şanse îşi dă la preşedinţia PDL, Paleologu a afirmat că va avea impact maxim asupra congresului.

" Dacă vorbim de şansele de a avea un impact asupra congresului, de a fi în ultimă instanţă cel mai simpatizat, poate, din tot areopagul pedelist, fără îndoială am şansele maxime. În ceea ce priveşte şefia partidului, e cu totul altă problemă, eu nu am mania şefiei, nu mă roade foarte mult această ambiţie. Cei care nu au nimic de pierdut, au totul de câştigat. Fiecare vot în plus e un mare câştig şi sper să adun suficiente încât să pot cântări suficient de greu în deciziile partidului", a precizat Paleologu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel