Palatul Elisabeta, transformat în muzeu. "Ce promovare mai bună ar putea exista?"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Șerban, un cititor DC News, a venit cu o propunere privind Palatul Elisabeta.

"De ce nu se face acolo Muzeu? Și actualii locatari să rămână acolo cu obligația de a avea grijă de instituția muzeală.

Ia gândiți-vă:

- vin diverse delegații externe. În programul vizitei poate fi cuprinsă și o vizită la Palatul Elisabeta, unde se prezintă niște evenimente istorice etc. Vă dați seama ce efect pozitiv ar avea asupra membrilor delegațiilor?

- vin grupuri de turiști străini sau de elevi de la diverse școli - ce promovare mai bună ar putea exista pentru istoria românilor decât faptul că aceste vizite sunt conduse prin muzeu de Radu Duda.

- se pot stabili relații de cooperare cu alte instituții muzeale din străinătate! Și mai ales, o astfel de propunere mi se pare interesantă și din altă perspectivă: poată fi luată ca model și importată și de Marea Britanie, sau de Olanda (ceea ce-i și doresc), sau de Spania sau Monaco ...

Astfel, nu s-ar mai pune problema de ce stau acolo, sau de ce primesc susținere financiară!? Stau acolo ca să administreze muzeul, primesc susținere financiară pentru a administra muzeul etc", a scris cititorul pe adresa redacției DC News.

[citeste si]

Palatul Elisabeta se află pe un teren situat ca o "insulă" în interiorul Muzeului Satului, în vecinătatea Teatrului de vară din Parcul Herăstrău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel