Pălărie, mesaj pentru Cîțu: Cu ”nebunii” de la USR nu te pui!
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 07 oct 2021, 15:34
WhatsApp
Foto Facebook Dan Barna
Foto Facebook Dan Barna
"Cu nebunii de la USR nu te pui!", i-a transmis senatorul Ștefan Pălărie premierului Florin Cîțu, în cadrul unui interviu acordat pentru DC News. 

Invitat la emisiunea "Ce se întâmplă?" de la DC News TV, moderată de Răzvan Dumitrescu, senatorul USR Ștefan Pălărie a întrebat retoric "Mai țineți minte ce a urmat, la o zi distanță sau două, de la demisiile miniștrilor noștri?".

El a continuat amintind că "a urmat demiterea, din nou cinică și rece, a tuturor nominalizărilor din partea USR PLUS a unor oameni foarte, foarte competenți. Cel mai strigător la cer a fost cazul lui Octavian Berceanu de la Garda de Mediu. Au fost și voci publice care s-au revoltat!". (VEZI ȘI: Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, reacție după ce a fost demis de premierul Florin Cîțu)

"A fost un fel de a face politică în cadrul coaliției și asta, din punctul meu de vedere, a fost marca Florin Cîțu.", a mai spus Pălărie (USR).

În opinia lui Răzvan Dumitrescu, "cineva, în politică, pentru a poseda o marcă, trebuie să aibă experiență... Nu vine marca aia să se lipească de oricine." "Chiar credeți că era a lui Florin Cîțu marca aia?", l-a întrebat Dumitrescu pe Pălărie. 

Senatorul USR Ștefan Pălărie a declarat apoi, la DC News TV: "Eu cred că, în relația cu colegii de la PNL, cel mai mare câștig, indiferent câtă supărare resimt astăzi, este să înțeleagă: Cu *nebunii*, dacă doriți, de la USR PLUS, nu te pui!"

De asemenea, Ștefan Pălărie a amintit și de episodul cu Cătălin Drulă, când fostul ministru al Transporturilor a fost numit "drulău": "Au spus că nu e om, e câine! O intransigență și o verticalitate la care oamenii ăștia nu renunță!" (Context, aici.)

VEZI ȘI: Pălărie (USR): Valul 4 al pandemiei ar trebui să se numească valul Cîțu

Senatorul USR Ştefan Pălărie a spus cum crede că ar trebui să se numească valul 4 al pandemiei în România: Florin Cîțu. 

"Poate cu o răutate care nu-mi stă în caracter, eu aş numi valul 4 – Valul Florin Cîţu. Şi v-o spun cu toată indignarea pe care încerc s-o gestionez. Nu mai vorbim de acel congres cu 5.000 de oameni... mai sunt momente în care s-au schimbat lucrurile, ca la bătălia de la Posada. În stânga ai stâncă, în dreapta – stâncă, nu mai poţi merge decât în faţă. Dar parcă totuşi prea mare inconştienţa de a te duce cu un congres din ăsta triumfalist în oraşul cu cel mai mare grad de incidenţă. (...) Am fost cu toţii martori ai mesajelor pe care le-a transmis de-a lungul verii: nu există valul 4, totul este bine...", a spus Pălărie. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?