Pălăria prinţesei Beatrice purtată la nunta vărului său, William, depăşeşte 21.000 euro pe ebay
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
palarie printesa beatrice
palarie printesa beatrice

La licitaţia care se desfăşoară pentru pălăria excentrică purtată de prinţesa Beatrice la nunta vărului său, prinţul William, cu Kate Middleton, preţul a depăşit miercuri pragul de 21.000 euro pe site-ul ebay, informează AFP.

Pălăria roz pal, în formă de nod extravagant, a fost criticată de presă şi internauţi, care au comparat-o cu un vas de WC, un bretzel, coarne de cerb sau cu un uter. O pagină de Facebook consacrată 'pălăriei ridicole a prinţesei Beatrice', creaţie a stilistului britanic Philip Treacy, numără 141.985 fani, informează Agerpres. Văzând ce reacţii a stârnit pălăria ei, prinţesa Beatrice, nepoata reginei şi fiica prinţului Andrew şi a fostei sale soţii, Sarah Ferguson, s-a hotărât să o vândă la licitaţie, în beneficiul asociaţiei 'Children in Crisis' a cărei ambasadoare este şi al Fondului mondial al ONU pentru copii (UNICEF).

Ultima sumă atinsă la licitaţia de pe ebay era de 21.057 euro, care depăşea cu 1.000 ultima ofertă a unui grup australian de muzică pentru copii, The Wiggles, gazda unui program TV foarte popular în Australia. 'Purtăm pe scenă costume ciudate', mai ales de caracatiţe şi dinozauri, 'dar această pălărie le bate pe toate', spune unul din membrii grupului The Wiggles.

Citeşte şi:

Parada pălăriilor la nunta regală. Vezi ce au purtat invitatele – GALERIE FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel