Palamentarii refuză zborurile low cost
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
MOTIUNE DE CENZURA - OPRITI GUVERNUL SANTAJABIL - USL - PARLAMEN
MOTIUNE DE CENZURA - OPRITI GUVERNUL SANTAJABIL - USL - PARLAMEN

Premierul Victor Ponta a avertizat că numărul mare de parlamentari nu trebuie să ducă şi la o creştere a costurilor. Însă, aceştia nici nu se gândesc să renunţe la unele facilităţi. Deşi li s-a recomandat ca pentru deplasările externe să apeleze la zboruri ceva mai ieftine, caietul de sarcini conţine pretenţii extrem de costisitoare.

În caietul de sarcini întocmit de deputaţi pentru achiziţia de transport aerian extern pentru 2013 sunt specificate clar pretenţiile lor pentru deplasări. Deși recomandarea premierului a fost să mai taie din buget, pentru ca acesta să nu crească proportional cu numarul de parlamentari, deputaţii nici nu vor să audă de cursele low cost, iar zborurile la clasa economic sunt cea mai rea variantă pe care o prevăd.

Mai exact, deputaţii vor să aloce 1,5 milioane de euro pentru transportul aerian extern, informează RTV. În caietul de sarcini, printre pretenţiile formulte sunt transportul aerian la clasa VIP sau de tip charter, şi, de câte ori va fi posibil, achiziţionare de bilete clasa business sau, în cel mai rău caz, la economic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel