Palada-Oprea, război între palate
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
palada
palada

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, face trimitere către o atitudine oficială a purtătorului de cuvânt al Președinției în contextul scandalizării cu privire la mesajul postat de el pe Facebook, în care a scris că Traian Băsescu este matrafoxat. 

"Pentru toți cei care se preocupa de postările mele pe FB de duminică seară, în timpul liber pe persoană fizică. Uite aici o atitudine oficială, repet, *oficială* a purtătorului de cuvânt prezidențial Bogdan Oprea. Aștept deontologii să se indigneze cel puțin la fel, da? "Ponta și-a dat măsura capacitatii de a minți si de a dezinforma și a incapacității de a respecta Constituția României", a scris Mirel Palada, pe Facebook.

El face trimitere către o declarație mai veche a purtătorului de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Bogdan Oprea, care a spus, printr-un comunicat de presă: "Și în sedința de Guvern de astăzi, domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta și-a dat măsura capacității de a minți și de a dezinforma și a incapacității de a respecta Constituția României".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel