Pâine de casă, reţeta simplă a bunicii. Este delicioasă
Aşa faci cea mai bună pâine de casă.
Pentru preparare aveţi nevoie de următoarele ingrediente: un kilogram de făină, un cubuleţ de drojdie, sare şi apă.
Mod de preparare
Pasul 1. Se cerne făcina, apoi începem să plămădim cu drojdia şi cu apa călduţă.
Pasul 2. Lăsăm aluatul să crească la temperatura camerei timp de 10 minute.
Pasul 3. Se pune aluatul într-o formă şi se introduce la cuptor, la o temperatură de 180 de grade.
Cuptorul trebuie să fie preîncălzit.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol