Data publicării:

Pagube majore în Prahova. Acoperiș smuls de vânt, panouri și copaci căzuți peste fire de curent

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Stiri
WhatsApp
 Imagine cu caracter ilustrativ Foto: Europa FM
Imagine cu caracter ilustrativ Foto: Europa FM
Acoperiș smuls de vânt, panouri și copaci căzuți peste fire de curent, în Prahova.

Un acoperiș a fost smuls de pe casă, în județul Prahova, și mai mulți copaci și panouri au căzut din cauza vântului puternic, în noaptea de miercuri spre joi, iar peste 5.000 de locuințe au fost afectate după ce un fir de joasă tensiune s-a rupt.

Potrivit ISU Prahova, din cauza vântului puternic, pe DJ 102I între localitățile Câmpina și Valea Doftanei, acoperișul unei locuințe părăsite a căzut pe carosabil, traficul fiind blocat timp de 15 minute.

Două panouri publicitare căzute pe carosabil

Pompierii au acționat și pe DN1, sensul Ploiești – Brașov, unde în zona localității Nistorești și în zona Gării Comarnic, au căzut două panouri publicitare pe carosabil.

„Rafalele de vânt puternice au cauzat probleme și în comuna Bărcănești, pe DN1, unde un copac a căzut pe partea carosabilă în sensul de mers Ploiești – București, iar în comuna Drajna, un fir de joasă tensiune s-a rupt, punând în pericol proprietatea. Cu ajutorul drujbelor, militarii au acționat pentru îndepărtarea copacului", arată ISU Prahova.

5.422 de locuințe afectate

În cursul nopții de miercuri spre joi au fost afectate 5.422 de locuințe cu 53 puncte de transformare, din localitățile Câmpina, Lapoș, Sîngeru, Salcia și Apostolache.

Pe parcursul nopții, 12 echipaje au lucrat pentru remedierea defecțiunilor, iar la ora transmiterii știrii nu mai sunt situații de urgență, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel