Pădureanu, după moartea Corneliei Catanga, apel către Firea și Becali
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cornelia Catanga a murit / Foto Instagram @corneliacatanga
Cornelia Catanga a murit / Foto Instagram @corneliacatanga
Cornelia Catanga a murit. Soțul ei, Aurel Pădureanu, cere ajutor de la Gabriela Firea și Gigi Becali pentru înmormântare. 

Cornelia Catanga, infectată cu Covid-19, s-a stins din viață vineri dimineață, la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator. Mara Bănică, cea care a dat vestea morții, a dezvăluit că soțul cântăreței de muzică lăutărească, Aurel Pădureanu, nu are bani de înmormântare.

„Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze”, a declarat Mara Bănică la Antena Stars.

Jurnalistica a explicat că „proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit.”

De asemenea, Mara Bănică a precizat la „Star Matinal” că „Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”.

Cum a primit Mara Bănică vestea morții 

„Noi dormeam, era 4.45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea 'Mara, a murit Cornelia'. I-am zis *Liniștește-te.*

Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace.”, a mai spus Mara Bănică la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel