Paște 2014: Un șofer a fost prins cu o viteză record pe A3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un bărbat de 46 de ani din Bucureşti a fost depistat, duminică, de poliţişti , în timp ce conducea cu 216 km/h pe  Autostrada  Bucureşti - Ploieşti . Respectivului șofer i-a fost reţinut permisul pentru 90 de zile şi aplicată o amendă de 850 de lei, informează Poliţia Română.

Duminică, în jurul orei 13:15, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada Bucureşti - Ploieşti (A3) din cadrul I.G.P.R. au depistat un bărbat, de 46 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă.

Bărbatul a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 21, pe sensul de mers Bucureşti - Ploieşti, conducând cu o viteză de 216 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 850 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

În perioada 19-21 aprile, cu ocazia Paştelui Ortodox şi a celui Catolic, aproape 1.600 de poliţişti de la rutieră sunt prezenţi în trafic pentru asigurarea fluenţei traficului, combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi a ambuteiajelor rutiere, precum și pentru fluidizarea şi controlul circulaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel