Data actualizării:
Data publicării:

Ozana Barabancea rupe tăcerea: Cum își învață copiii lecția dură a suferinței României

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Ozana Barabancea arată publicului român cum și-a educat copiii „prin” cele mai triste locații din România.

Ozana Barabancea a fost invitata emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, acolo unde a răspuns întrebărilor adresate de moderatoarea emisiunii, Andreea Cercel. 

EXCLUSIV  Ozana Barabancea: „Eu sunt româncă și în țara mea e cel mai frumos” / Oracolul Vedetelor
https://www.dcnews.ro/ozana-barabancea-eu-sunt-romanca-si-in-tara-mea-e-cel-mai-frumos-oracolul-vedetelor_939346.html

Fiind una dintre cele mai cunoscute celebrități la nivel național, Ozana se bucură de o reputație de invidiat datorită aptitudinilor sale profesionale, dar și a cunoștințelor muzicale pe care și le-a însușit de-a lungul anilor.

Prezentă în emisiunea menționată, Ozana Barabancea a dezvăluit publicului faptul că a ținut morțis de una dintre lecțiile care i-au fost predate încă din copilărie. Ozana a dat mereu dovadă de modestie și bunătate în comportamentul său, iar de această dată nu a fost nicio excepție. 

Două dintre cele mai mari fericiri ale Ozanei sunt reprezentate de copiii ei, pe care a încercat să îi educe cât mai bine. De aceea, vedeta le-a vorbit celor doi despre lecția de viață primită de la mama ei.

„Mama mea îmi spunea „Să nu calci pe cadavre””, a spus Ozana, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, chiar dacă, mai precizează ea, „nu a înțeles mult timp ce înseamnă asta”, norocul venind chiar din partea propriei surori „care i-a explicat” sensul învățăturii:

„Să nu calci pe suferința altora, dacă vezi că oamenii suferă, fă ceva să le alini inima.”

De ce poartă Ozana Barabancea accesorii pentru păr: "Pornind de la Maica Domnului..."
https://www.dcnews.ro/de-ce-poarta-ozana-barabancea-accesorii-pentru-par-pornind-de-la-maica-domnului_924317.html

Mai departe, vedeta a continuat și a menționat celelalte valori transmise din mamă în fiică: „Asta am învățat de la mama mea, și să fiu cochetă, mama purta pălărie, mi-au rămas multe pălării de la ea, era o femeie foarte elegantă tot timpul, aranjată, machiată, pe vremuri nu erau operații, era foarte îngrijită.”, descriind-o pe propria mamă drept o femeie care ținea mult la îngrijirea tenului ei: „Țin minte că avea numai o cremă și tot timpul avea tenul impecabil”

Mai departe, Ozana a avut grijă ca lecțiile de la mama ei să fie transmise mai departe, astfel ea „i-a învățat cât a putut de mult” pe copiii ei, „luându-i de mână și ducându-i la închisori comuniste”. Pentru a încuraja pasiunea pentru istorie a copiilor ei, Ozana a avut grijă „să fie însoțiți de un ghid, profesor de istorie, de-a lungul fostelor închisori comuniste.”

Artista încheie prin a-și arăta pasiunea pentru România, subliniind și un mesaj adresat turiștilor:

„Mi-am dat seama cât de frumoasă e România. Eu știu că toți cei care vin la noi se îndrăgostesc, dar să păstrăm distanța, nu ne cotropiți, lăsați-ne în pace.”, a continuat artista.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel