Data publicării:

Ovidiu Semenescu, românul despre care s-a spus că a fost implicat în atentatul din Bulgaria, respinge acuzațiile

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres
Românul Ovidiu Semenescu, despre care s-a scris în presa bulgari că ar fi implicat în atentatul asupra lui Ivan Gheșev, respinge acuzațiile.

Ovidiu Semenescu a intervenit la Antena 3 CNN, unde a vorbit despre acuzațiile care i se aduc, potrivit cărora ar fi implicat în atentatul asupra procurorului general al Bulgariei, Ivan Gheșev.

„Sunt un respectat om de afaceri care nu a fost niciodată condamnat în vreun proces, oricât de mult și-ar fi dorit unii sau alții. Problemele mele din Bulgaria sunt generate de faptul că am refuzat să colaborez cu mafia instituționalizată din această țara. Nu mă ascund în Elveția, ci locuiesc în această țară. Faptul că mă apăr cu probe solide și nu tolerez să fiu victima unei justiții controlate de crima organizată din Bulgaria nu face decât să înverșuneze și mai mult mafia controlată de Ivan Gheșev”, a declarat Ovidiu Semenescu la Antena 3 CNN.

„Cred într-o justiție corectă și îmi caut dreptatea în instanţele internaționale pentru a mă apăra de mafia consacrată din justiția bulgară”, a mai precizat românul.

Reamintim că în urmă cu două zile s-a încercat asasinarea procurorului șef al Bulgariei, Ivan Gheșev.

Conform Antena 3 CNN, publicația "Trud" a notat, într-un material din 20 martie, că românul Ovidiu Semenescu - despre care sursa citată notează că s-ar ascunde în Elveția - este nominalizat în documente publicate de procuratura statului bulgar. Din informațiile și interceptările investigatorilor bulgari, reiese că Semenescu ar fi finanțat „acțiuni” împotriva reprezentanților procuraturii și ai Ministerului de Interne din țara vecină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel