Ovidiu Iane ales preşedinte executiv al Verzilor. Mugur Mihăescu a demisionat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mugur mihaescu
mugur mihaescu

Mugur Mihăescu şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte executiv al Partidului Verde şi a declarat că vrea să se implice de aici încolo la nivel politic, dar independent. Ovidiu Iane a fost votat în unanimitate de Consiliul Naţional al partidului în funcţia de preşedinte executiv.

„I-am informat pe colegii din Partidul Verde că intenţionez să rămân în activitatea politică, dar voi lupta pentru administraţia publică în calitate de independent. În slujba cetăţenilor îmi pun experienţa mea de om de afaceri de succes. Am ales să fiu independent şi infirm orice zvon că m-aş înscrie într-un alt partid politic”, a declarat Mugur Mihăescu.

Consiliul Naţional al Partidului Verde a votat în unanimitate alegerea lui Ovidiu Iane în funcţia de preşedinte executiv al Verzilor. Ovidiu Iane, a candidat la alegerile prezidenţiale din 2009 din partea PER și a trecut ca și vicepreședinte la Partidul Verde la începutul acestui an.

Noul președinte executiv al Verzilor a declarat cu prilejul alegerii sale că își asumă sarcina dificilă a muncii de organizare a partidului: „Prioritatea mea o reprezintă intrarea Partidului Verde în Parlamentul Romaniei. Romanii au nevoie de o alternativă formată din profesioniști preocupați de nevoile oamenilor. În promisiunile partidelor de la putere și ale celor din opoziția parlamentară nu mai crede nimeni. Ca şi forţă politică avem o mare responsabilitate, trebuie să le reclădim românilor respectul de sine, să vină şi să voteze cu adevărat schimbarea la alegerile viitoare.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel