Ovidiu Haţegan va arbitra Bayern - Barcelona, din Liga Campionilor. În Liga 1, scandal la adresa arbitrilor
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
captura video din meciul Ajax - Chelsea
captura video din meciul Ajax - Chelsea
Ovidiu Haţegan va fi la centrul meciului Bayern Munchen - FC Barcelona, din Liga Campionilor. 

Arbitrii asistenţi delegaţi sunt Mircea Grigoriu şi Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Andrei Chivulete. Din camera VAR vor superviza partida italianul Paolo Valeri (arbitru video) şi francezul Jerome Brisard (arbitru asistent video).

Pentru Ovidiu Haţegan va fi a cincea partidă arbitrată în grupele Ligii Campionilor din acest sezon şi a treia din această grupă, după Inter Milano - Şahtior Doneţk 2-0, Atletico Madrid - FC Porto 0-0, Benfica - Bayern 0-4 şi Dinamo Kiev - FC Barcelona 0-1, anunţă Agerpres.

Barcelona, în pericol să piardă calificarea 

În celălalt meci al grupei se înfruntă Benfica şi Dinamo Kiev, echipă antrenată de românul Mircea Lucescu, partidă care se va vedea pe pe Digi Sport 2, tot de la ora 22:00, miercuri.

Rezultatele din ultima etapă vor decide care dintre FC Barcelona şi Benfica se va califica în optimile de finală. Barca are nevoie de cel puţin acelaşi rezultat ca Benfica pentru a se califica în faza următoare.

Bayern este lider cu 15 puncte (maximum), urmată de FC Barcelona, 7 puncte, Benfica, 5 puncte, Dinamo Kiev, 1 punct, scrie Digisport.

Scandal în Liga 1 cu arbitrii 

”Sunt greșeli impardonabile ale arbitrilor, cum am văzut și la meciul FCSB-ului, dar nimeni nu-i trage de pantaloni. Păi, jucătorii mei sunt descurajați, cred că sunt victime. De ce mai sunt comisiile?

Totul pleacă de la arbitraj. Sunt greșeli flagrante legate de modalitatea de arbitraj, de a fragmenta jocul. Sunt stresați de tot acest scandal și greșesc. Și dacă nu vom introduce rapid sistemul VAR vom deveni victime ale scenaritei”, a declarat Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani.

Patronul grupării din Botoșani admite însă că sunt și jucători care sunt mai puțin cu gândul la fotbal și mai mult îndreptați spre simulări.

”Bine, și jucătorii urlă de zici că i-a rupt gâtul. Simulează extraordinar. La noi sunt campioni! Nu se uită și ei oare cum se joacă prin alte campionate. Să nu mai cadă la prima adiere de vânt, să fie luptători, să aibă primul gând doar cum să lucreze o anumită fază sau cum să marcheze, nu cum să simuleze un penalty sau să forțeze eliminarea unui adversar”, a mai spus Iftime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel