Ostaticii unui licean din Wisconsin au fost eliberaţi. Adolescentul s-a împuşcat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Wisconsin
Wisconsin

Liceanul în vârstă de 15 ani, înarmat cu două pistoale, care a ţinut ostatici luni vreme de cinci ore un profesor şi 23 de elevi într-un liceu din Wisconsin, în nordul SUA, i-a eliberat teferi şi nevătămaţi şi s-a rănit singur după ce a întors spre sine una dintre arme, relatează AFP şi AP, citând surse locale.

Adolescentul s-a împuşcat după ce poliţiştii, care auziseră trei focuri de armă, au intrat în sala de clasă unde băiatul îi ţinea pe ostatici, a afirmat şeful poliţiei din orăşelul Marinette unde a avut loc incidentul, Jeff Skorik, în cadrul unei conferinţe de presă. Atacatorul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost spitalizat cu o rană de glonţ, însă ostaticii sunt toţi teferi şi nevătămaţi, a adăugat el.

Liceanul a intrat în sala de clasă la finele orelor de curs, în jurul orei locale 15:00 (20:00 GMT), înarmat cu două arme de foc, un pistol semiautomat de calibru 22 şi un pistol de 9 milimetri, a precizat Jeff Skorik. Gloanţele găsite la locul incidentului dovedesc că băiatul a folosit ambele arme, a mai spus el.

După ce au auzit focuri de armă, poliţiştii, care erau în contact telefonic cu profesorul, 'au spart uşa, au intrat în sala de clasă şi l-au văzut pe suspect', a precizat şeful poliţiei. 'În acel moment suspectul a tras un foc de armă şi s-a rănit', a adăugat el. Incidentul s-a încheiat la ora locală 20:03. Puţin mai devreme liceanul eliberase un grup de cinci elevi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel