Orfan BĂTUT de polițiști. Mircea Badea: ”Nu e chiar singur pe lume, E CU MINE. Să nu-l mai bată!”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mircea Badea a vorbit, la Antena 3, despre cazul unui băiat orfan, cu o poveste de viață extrem de tristă, pe care-l bat polițiștii. Realizatorul a subliniat că dacă polițiștii îl cred singur pe lume, ar trebui să afle că el o să facă totul pentru acest băiat dacă-l vor mai bate polițiștii o dată. 

”M-a căutat la Radio ZU un băiat. Îl știi pe băiatul ăla care ne așteaptă pe noi din când în când aici, la ieșire, care a fost cu noi și la plimbarea de la Cotroceni? E un băiat orfan, i-au murit părinții, are o problemă de vorbire, în sensul de dicție, dar nu altă problemă. E un om foarte bun, care a trecut prin lucruri îngrozitoare, a fost și bolnav, bine că s-a vindecat. Îl cheamă Bogdan Bujoreanu și-l bat niște polițiști. Și eu aș face un apel către polițiști. Poate ei au senzația că e singur pe lume. E singur pe lume, dar nu chiar singur pe lume, e cu mine și să nu-l mai bată pe Bogdan Bujoreanu polițiștii, să aibă și ei altă treabă că, dacă-l mai bat o dată, o să am și eu treabă. Nu există nimic din ce mi-aș imagina că pot face și n-o să fac pentru acest băiat, pe căi, desigur, legale” a spus Mircea Badea, la Antena 3. 

Reacția lui Gâdea

Mihai Gâdea a subliniat că nu e nevoie să se întâmple a doua oară, ”dacă putem avea niște probe că s-a întâmplat o dată, îi putem da în judecată”.

”Nu se poate așa ceva. Are o poveste de viață. A trecut prin iad și, dacă-l vedeți, e mai bine îmbrăcat ca noi, mereu curat, spălat, apretat, e un om extraordinar” a mai precizat Mihai Gâdea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel