Data actualizării:
Data publicării:

Oreste face mișto de Ion Cristoiu cu "jurnalul" Elenei Udrea

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp

Jurnalistul Oreste Teodorescu susține, într-o postare pe contul său de socializare, că, în opinia sa, "paginile din care se hrănește aproape zilnic" Ion Cristoiu, respectiv jurnalul Elenei Udrea, ar fi scrise chiar de către acesta.

Deputata Elena Udrea a declarat, săptămâna trecută, la B1 TV, că jurnalistul Oreste Teodorescu i-a dat documente despre Dan Voiculescu pentru care i-a cerut 10.000 de euro, nu lei, după cum bănuiește politiciana.

De asemenea, jurnalistul Ion Cristoiu, care susține că ar fi intrat în posesia jurnalului pe care Elena Udrea l-ar fi ținut din 4 noembrie 2014 până pe 28 ianuarie 2015, oferă treptat publicității informații care s-ar regăsi în acest jurnal, având acceptul politicianei. 

Oreste Teodorescu a comentat, joi, într-o notă ironică acest subiect, având în vedere că lui Ion Cristoiu i se mai spune și "Maestrul".

"Cine a scris jurnalul Elenei Udrea?

Ati citit "Maestrul si Margareta" ? Daca da, va felicit, daca nu, mare pacat...Dar sa revenim la intrebare...Eu cred ca paginile din care se hraneste aproape zilnic, sunt scrise chiar de el...de insusi Maestrul. In varianta mioritica s-ar putea intitula: Maestrul si Lenuta...", a scris Oreste pe Facebook. 

Considerat de mulți critici una din cele mai importante opere ale secolului XX, romanul "Maestrul și Margareta", scris de Mihail Bulgakov, este despre o vizită a diavolului în Uniunea Sovietică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel