Ordin înmormântări COVID. Ciuvică - Seidler, ceartă în direct: Sunteți penibil, ușor macabru!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto colaj: captură Antena /  Facebook Cristian Seidler
Sursa foto colaj: captură Antena / Facebook Cristian Seidler
Cristian Seidler (USR) și Mugur Ciuvică au avut un schimb de replici aprins, pe tema ordinului care prevede că persoanele decedate de COVID trebuie înmormântate fără haine, după gafa făcută de Vlad Voiculescu, astăzi, care a spus că nu cunoștea acest aspect.

Schimbul de replici a avut loc în emisiunea Decisiv, prezentată de Cătălina Porumbel la Antena 3.

Cristian Seidler: Discutăm despre faptul că un om are o greşeală pe care o recunoaşte, referitor la o chestiune, dar i se pune în cârcă mai mult decât greşise. Despre asta discutăm, de fapt. Şi vreau să aflu unde mai sus de punctul 7 scrie negru pe alb că toate cadvrele, chiar şi cele neautopsiate...

Cătălina Porumbel: Domnule Seidler, este ordinul 570 din 6 aprilie 2020.

Cristian Seidler: L-am auzit pe domnul Ciuvică care spunea foarte clar că mai sus scrie altceva. Unde mai sus scrie altceva? Vreau să văd. Nu punctul 7, ci ce scrie mai sus de punctul 7. Am o nelămurire.

Mugur Ciuvică: Atunci lămuriţi-o, că sunt 25.000 de familii cărora le-au fost înmormântate rudele în felul ăsta. Luau cadavrul de la morga spitalului şi îl duceau direct la cimitir. Nu treceau pe la vreo casă de modă sau pe la magazin ca să mai îmbrace cineva cadavrul. Domnule Seidler, sunteţi şi penibil şi uşor macabru!

Cristian Seidler: Faptul că ridicaţi tonul în loc să îmi răspundeţi la întrebare...

Mugur Ciuvică: V-am răspuns. Nu am ordinul, l-am citit mai devreme aici şi dumneavoastră. Dacă nu sunteţi atent, eu ce să vă fac?!

Cristian Seidler: Dacă la punctul 7 scrie ceva şi mai sus domnul Ciuvica spune că scrie altceva...

Mugur Ciuvică: Este acelaşi lucru, dar se referă la cei neautopsiați, că nu se igienizează, se pun în saci şi se trimit la cimitir.

Cristian Seidler: Dumneavoastră asta afirmaţi, dar nu văd în ordin.

Mugur Ciuvică: Ia căutaţi, domnule Seidler, că sunt convins că îi plictisiţi şi pe telespectatori. Căutaţi în ordin şi o să găsiţi.

Vezi și: Voiculescu recidivează, după ce ne-a făcut de râs la nivel european: A sfidat și Guvernul - surse din ședința de astăzi

Ordin inmormântări COVID. Seidler: Nu cred că Voiculescu ar trebui sa își dea demisia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel