Ordin înmormântare COVID. Chirieac, despre gafa lui Voiculescu: Preşedintele îi este dator poporului român! Voiculescu le-a batjocorit morții
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Vlad Voiculescu
Sursa foto: Facebook Vlad Voiculescu
Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat față de gafa făcută, astăzi, de Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, care a declarat că nu știa că ordinul privind înmormântarea persoanelor deccedate de COVID prevede ca acestea să fie înmormântate fără haine.

"Prestaţia domnului ministru Vlad Voiculescu a văzut-o toată lumea, dar nu mai este vorba despre prestaţia domniei sale, ci despre prestaţia actualei Puteri. Dezamăgirea mare nu este domnul Vlad Voiculescu, că la dânsul nu aveam nicio aşteptare. Că va rămâne în funcţie... Da, va rămâne în funcţie fiindcă este de neatins, din motive pe care, iată, nimeni nu le poate preciza.

Vedeţi foarte bine că nu aţi avut nicio reacţie din partea preşedintelui, din partea primului ministru, din partea şefului său de partid. Nu am aşteptări la actuala putere din România. Nici măcar preşedintele nu a ieşit. Cred că preşedintele îi este dator poporului român pentru faptul că Vlad Voiculescu le-a batjocorit până şi morţii, dar dincolo de acest aspect nu îmi explic sub nicio formă lipsa de reacţie a PSD-ului", a spus analistul Bogdan Chirieac, în emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Vezi și: Ordin înmormântări COVID. Ciuvică - Seidler, ceartă în direct: Sunteți penibil, ușor macabru!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel