Data actualizării:
Data publicării:

Orban și Cîțu, luptă la şefia PNL. Ciuvică: Bag mâna în foc, sunt doi politicieni absolut mediocrii. Pe cetățeni îi doare fix în cot!

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Politica
WhatsApp
Mugur Ciuvică a vorbit despre lupta dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu la șefia PNL, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Ludovic Orban, candidat la prezidenţiale în 2024. Diana Tache: Nu a fost mesaj pentru electorat

În contextul în care Klaus Iohannis a părut nemulțumit de Ludovic Orban, președinte al PNL, ieri, la declarații, pentru faptul că nu i-a dat afară pe Costel Alexe și Mihai Chirica, analistul politic Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Mugur Ciuvică ce crede că se va întâmpla cu șefia PNL, după Congresul PNL. 

"Văd și eu că se agită unii, că Orban, că, Cîțu, că a zis Iohannis nu știu ce. Acum pe bune! M-am uitat și eu la conferința de presă de ieri, a fost foarte plictisitoare. Se încearcă așa să se ia din plictis câteva chestii din care să se facă știri, cum că e supărat pe Stelian Ion, că e supărat pe Orban... dar nu a zis ceva de Orban. A zis că PNL trebuie să facă ceva cu cei doi penali!

Congresul PNL-ului nu știm când o să se desfășoare, dacă o să fie un Congres. Eu îmi cam bag mâna în foc că pe cetățeni îi doare fix în cot de lupta dintre Cîțu și Orban din PNL. Credeți că e important, acum pe bune, pentru România, pentru cetățenii României, dacă partidul ăsta o să fie condus în continuare de Orban sau o să fie de Cîțu? Ce diferența e? Ce importanță are?

Sunt doi politicieni absolut mediocrii. Aici e un pic în plus la Orban. El e mediocru, Cîțu e sub-mediocru. Nu o să spună nimic, nu o să schimbe nimic. Cu Cîțu, cu Orban, cu Gorghiu, cu cine mai vreți, ce contează cine conduce partidul ăsta?!", a spus Mugur Ciuvică, la DC NEWS, în emisiunea "Miercurea Neagră".

Vezi mai multe în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel