Data actualizării:
Data publicării:

Orban, premier pentru a doua oară? Vâlcu: Ne confirmă!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Politica
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu a analizat scenariul potrivit căruia Ludovic Orban ar putea fi propus din nou de Klaus Iohannis pentru funcția de premier, cedând astfel Camera Deputaților celor de la USR, toate funcțiile fiind împărțite către partidele de coaliție.

"DCNews a publicat recent, pe surse, de la negocieri, faptul că preşedintele a părut schimbat în atitudinea sa faţă de PSD şi, de asemenea, că nu a exclus varianta unui guvern de uniune, unei colaborări. Ori chestia asta ne-o confirmă Ludovic Orban. Când iese, prima lui grijă este să spună că exclude orice colaborare. Rămâne pe aliniamentul alegerilor pierdute, de luptă cu PSD. De asemenea, reconfirmă că vrea neapărat Camera Deputaţilor. Că îl obligă partidul, nu ştiu cum, se găsesc astfel de formule... Ca urmare, este foarte probabil să fie o a doua rundă de negocieri şi la fel de probabil să fie o altă persoană nominalizată premier", a spus Val Vâlcu, la Antena 3.

Vezi și: De ce s-a grăbit Orban să excludă orice participare a PSD la guvernare. Surpriză după întâlnirea Iohannis-Ciolacu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel