Orban: Preferința pentru colegul și prietenul meu Florin Cîțu, premier, a aparținut USR PLUS
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 17 apr, 20:35
Captură video - Facebook - Ludovic Orban
Președintele PNL, Ludovic Orban, spune, încă o dată, sâmbătă, că Florin Cîțu rămâne varianta de premier pe care o susține partidul.  

Ludovic Orban a transmis, sâmbătă, pe Facebook, că trebuie să meargă mai departe coaliția de guvernare.

În ceea ce privește condițiile puse de USR PLUS, de schimbare a lui Florin Cîțu, Orban spune că PNL nu va fi de acord.

„Coaliția a stabilit candidatul la funcția de prim-ministru, chiar aș putea să spun că preferința pentru colegul și prietenul meu, Florin Cîțu, în poziția de premier, i-a aparținut USR-PLUS. Nu poți să schimbi premierul numai pentru că nu-i convine unui partid din coaliție, că a fost schimbat un ministru lipsit de performanță, în mod evident, căruia opinia publică i-a apreciat în mod negativ gafele și lipsa de performanță. Așteptăm nominalizarea unui ministru care să facă lucrurile care, într-adevăr, sunt foarte importante”, a scris pe Facebook Ludovic Orban.

Acesta avertizează că „nu e o chestiune de moft”, ci este obligația premierului de a revoca din funcție orice ministru care atacă premierul.

Președintele PNL, Ludovic Orban, le-a solicitat partenerilor de guvernare de la USR-PLUS să renunțe la orgolii și vedetisme și le-a transmis că orice ministru care va ataca premierul va păți la fel ca Voiculescu. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro