Orban, plângere pentru înaltă trădare. Chirieac: Dăncilă va fi suspendată! E un spectacol senzațional
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ludovic Orban, președintele PNL, a ajuns a sediul DIICOT unde este citat ca martor în plângerea pentru înaltă trădare pe care a făcut-o împotriva premierului Dăncilă.

Ludovic Orban a fost evaziv în declarații, precizând că partea israeliană nu ar trebui să vină la audieri și implicată în această anchetă.

Întrebat ce informații secrete au dat oficialii români, Ludovic Orban a refuzat să răspundă. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat în termeni duri prezența liderului PNL la DIICOT, precizând că se pregătește suspendarea Vioricăi Dăncilă.

„Din momentul în care a fost îndemnat să facă cererea, practic s-a lăsat folosit ca o coadă de topor, domnul Orban știa despre ce este vorba. Acum însă este un spectacol senzațional. Este exhibarea ticăloșiei și aștept și o medalie pentru ea. Asta este ce a făcut domnul Orban în acest moment prin declarațiile pe care le-a făcut.

Nu dânsul a făcut plângerea, probabil i s-a dictat. Dânsul mai știe că nu contează ce a scris acolo, important era mecanismul de tocat carne de om care trebuia pus în mișcare. Și s-a pus în mișcare. Doamna premier Dăncilă va fi suspendată din funcție. Nu s-a deranjat atâta lume degeaba. Orban e mândru pentru ticăloșia făcută.

Dacă doamna Dăncilă va fi suspendată pe o asemenea acuzație putem spune 'la revedere' democrației din România atât cât este ea. La guvernare poate să vină oricine în momentul acesta, va veni cine va trebui să vină”, a comentat Bogdan Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel