Orban neagă că a fost criticat în ședința PNL: Minciună!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ludovic Orban, despre alocații / Sursă foto: Facebook
Ludovic Orban, despre alocații / Sursă foto: Facebook
Ludovic Orban respinge informațiile publice potrivit cărora a fost aspru criticat în ședința conducerii PNL.

Președintele PNL, Ludovic Orban, respinge informațiile publice potrivit cărora a fost aspru criticat în ședința conducerii PNL, catalogându-le drept „o minciună a unor oameni care încearcă să deformeze realitatea” și afirmă că, la negocierea pentru formarea guvernului, a respectat integral mandatul.

„Nu este adevărat. Este o minciună. Dacă vă bazați pe acei oameni, pe care nu aș vrea să-i calific, care încearcă să deformeze realitatea unei reuniuni, eu nu pot să comentez decât că e o minciună”, a spus, luni, 14 iunie, Ludovic Orban despre informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora a fost comparat cu Liviu Dragnea și că ar fi ameninţat colegii din partid cu plângeri penale dacă nu-l susţin.

Orban afirmă că la negocierile pe care le-a purtat pentru formarea coaliţiei mandatul a fost respectat „100%”

„Sunt un om care respectă democraţia, respect drepturile fiecărui membru al PNL. Toate deciziile care au fost luate în cei patru ani în care am condus PNL au fost luate în forurile statutare. Sunt un om aflat într-o consultare permanentă cu toată baza partidului. (...) Toate negocierile s-au derulat pe baza unui mandat pe care l-am respectat 100%. Mandatul a fost foarte clar. (...) După ce negocierile au blocate cinci zile, am flexibilizat mandatul și am dat partenerilor să aleagă dintre două opțiuni. Decizia legată de aceste două poziţii (preşedinte al Camerei Deputaţilor- şi premier – n.r) a fost o decizie separată, care a făcut parte din mandat”, a mai spus Ludovic Orban.

Orban îi trimite pe liderii PNL în teritoriu: să participe la campania electorală

De asemenea, acesta le-a solicitat liderilor liberali, inclusiv miniștrilor, să se implice în campania electorală pentru alegerile locale din 27 iunie.  

„Am solicitat prezența liderilor PNL, a miniștrilor în teritoriu (...) prezența acestora în campania pentru alegeri, pentru a susține candidaturile”, a declarat președintele PNL.

Liderul liberal a mai spus că întrecerea electorală de interiorul PNL nu trebuie să afecteze mobilizarea din timpul campaniei electorale.

„Competiția internă nu trebui să afecteze mobilizarea (...) Colegul meu Florin Cîțu a participat la evenimente electorale”, a spus Ludovic Orban.

Alegerile locale parțiale vor fi organizate pe 27 iunie în 34 de localități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel